Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft bármely – a szechenyiterv.eu weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft. -hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft.– az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Magyar Pénzhíd  Pályázatíró Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • kapcsolatfelvétel
  • tájékoztatás nyújtása pályázati lehetőségekről
  • tájékoztatás nyújtása finanszírozási lehetőségekről
  • pályázati előminősítés elvégzése céljából
  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,

A Magyar Pénzhíd  Pályázatíró Kft. – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft.– vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.szechenyiterv.eu weblapról más cégek és egyéb szervezetek weblapjára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön más weboldalon közölt  adatainak biztonságáért a Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weblapok használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott weboldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról, irányelveiről.

A www.szechenyiterv.eu honlapon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft. fenntartja magának a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap ezen részén mindig tájékozódhat. A módosítások, azoknak a honlapon való megjelenésétől kezdve érvényesek.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Utolsó módosítás: 2011. január 31..

Minden vélemény számít!

Kérjük adja meg e-mail címét, ha szeretne értesülni, ha válaszolnak Önnek. (Az Ön e-mail címe titkos marad, csak a rendszer kezeli.)

Írja ide, hogy a hét melyik napja van (hétfő, kedd, szerda, ...).